Vorig jaar een wat mager aantal deelnemers van 19 met als glorieuze winnaar Eddie die zijn plicht met verve vervulde op de Jaarmarkt. De Jaarmarkt gaat dit jaar vanwege dat virus niet door en ook het doorgaan van de Tour was lang onzeker. Gelukkig lijken we nu op 29 augustus van start te gaan in Nice. Vanwege corona kan het Tourspel nog meer een loterij worden dan andere jaren. Mochten de mecanicien en de kok corona hebben twee dagen voor de finish wordt de hele ploeg uit de Tour gehaald en jouw gedroomde winnaar zou daar maar bij zitten. Dit maakt de kans groter dat eens iemand ons spel wint die nog nooit heeft gewonnen en die normaal veelal strijdt voor de rode lantaarn. Ook wel weer leuk.                                          

Om dit jaar weer onduidelijkheden te voorkomen het verzoek dat iedereen bij renners waarvan een broer of naamgenoot rondrijdt ook de voorletter opschrijft en het telefoonnummer zodat we eventueel kunnen bellen bij onduidelijkheden.

De winnaar van het jongerenklassement geldt nu voor renners die na 1 januari 1995 geboren zijn.

Qua spelregels geldt weer dat de uitslag in Parijs telt als uitslag voor dit spel en dat alleen dopingzondaars die tijdens de Tour gepakt worden uit de oorspronkelijke (en dus ook uit onze) uitslag worden geschrapt.

Het inleggeld is € 50,- per deelnemer. Al het ingelegde geld gaat naar de winnaar. Wel het verzoek om de € 50,- gelijk bij inlevering of verzending te voldoen. Wie het spel via de site of mail invult kan het geld overmaken naar NL88INGB0662161467 t.n.v. E. van der Poel o.v.v. Tourspel 2020.

De Tour begint dit jaar met een gewone etappe op zaterdag 29 augustus. Het inleveren van de papieren versie is dit jaar weer op het Hendrick Avercampplantsoen en wel op nummer 6. Het formulier moet uiterlijk daar op 29 augustus voor 15.00 uur worden ingeleverd. Helaas heeft Tholen voetbalverplichtingen en is die dag niet aanwezig dus zal je je ouwe bier nog maar weer een jaartje moeten bewaren. Deelnemers kunnen het spel via de site hier hun inschrijving doen.

Reacties  

0 #2 De Geit 29-08-2020 14:08
Dat de beste moge winnen
Citeer
0 #1 Bolle K 28-08-2020 20:32
Succes allemaal.
Citeer

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen