Zoals je wellicht ziet is de site verbouwd, hierdoor is deze nu ook eenvoudig op mobiele apparaten als bijvoorbeeld je telefoon eenvoudig te lezen. Vorig jaar hadden we 21 deelnemers en werd in eerste instantie Marcel als winnaar uitgeroepen maar had de organisatie iets over het hoofd gezien bij Flop die daardoor weer winnaar werd. Dit jaar zijn we in ieder geval al behoorlijk verwend met de overwinning van Tom in de Giro. Dat wordt bij de Tour waarschijnlijk niet overtroffen maar je weet het maar nooit. De vraag is eigenlijk wie kan Froome van de troon stoten.

Qua spelregels geldt weer dat de uitslag in Parijs telt als uitslag voor dit spel en dat alleen dopingzondaars die tijdens de Tour gepakt worden uit de oorspronkelijke (en dus ook uit onze) uitslag worden geschrapt.

Het inleggeld is € 50,- per deelnemer. Al het ingelegde geld gaat naar de winnaar. Wel het verzoek om de € 50,- gelijk bij inlevering of verzending te voldoen. Wie het spel via de site of mail invult kan het geld overmaken naar NL88INGB0662161467 t.n.v. E. van der Poel o.v.v. Tourspel 2017.

De Tour begint dit jaar met een tijdrit op zaterdag 1 juli. De familie Kip is een weekendje weg en Kip heeft Bart Sol bereid gevonden om als inleveradres te fungeren. Bart woont schuin aan de overkant van Kip op nummer 5. Het formulier moet uiterlijk op die dag voor 15.00 uur worden ingeleverd. Deelnemers kunnen het spel ook via de site hier invullen. Het totaaloverzicht zal dit jaar wat later (waarschijnlijk maandag of dinsdag) dan gebruikelijk gepubliceerd worden aangezien een gedeelte van de organisatie ook een weekendje weg is. Veel plezier weer!

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen